Dosrius

Els socialistes pregunten al Govern per les inversions dels IES de Pineda i Dosrius

  • Actualitzat:
  • Creat:

El Grup Parlamentari Socialista demana al Govern de la Generalitat pels motius del retard en les inversions compromeses per al 2015 en els IES de Pineda de Mar i Dosrius.

En la proposta de pressupost per a l’any 2015 presentada pel Govern de CIU-ERC, els socialistes vàrem presentar una trentena d’esmenes, deu de les quals feien referència a l’àmbit educatiu. Entre les esmenes, s’incorporava la necessitat de realitzar els projectes i les inversions per als nous instituts d’educació secundària de Pineda i Dosrius.

Aquestes dues esmenes es varen aprovar i es varen incorporar al pressupost del 2015, per tant, s’havien de dur a terme durant l’any en curs. Degut a la inacció del Govern, aquest mes de desembre no hem vist encara l’inici de les obres d’aquests dos IES ni tampoc la concreció dels projectes, i és per aquest motiu que la diputada de la comarca, Alícia Romero, ha presentat una bateria de preguntes per tal que el Govern expliqui quins són els motius del no compliment del pressupost per a l’any 2015 en el què s’establia que aquests dos IES, el de Dosrius i Pineda de Mar, es posarien en marxa.

“De nou el Govern incompleix la llei més important aprovada en el Parlament que és el Pressupost, en aquest cas per al 2015. Demanem explicacions al Govern per aquest incompliment i per aquesta retard que perjudicarà a moltes famílies i a la qualitat de l’educació que s’ofereix”, afirma Romero. 

Fitxers adjunts: